Negaliu nesididžiuoti – Orivego – ekologiškos riešutų produkcijos gamintojas, kuriam puikiai pavyko įsitvirtinti rinkoje.
Kaip nuostabu po kurio laiko sulaukti skambučio ir išgirsti „Gabriele, mes plečiamės. Važiuojame apžiūrėti naujų patalpų”.
O ką jau kalbėti apie šio gamintojo požiūrį į gamybai keliamus maisto saugos ir ekologiškos tvarkybos reikalavimus – reikia, tai reikia, įgyvendinsim. Viskas dėl vartotojo.
Nors kartais maisto gamybai keliami reikalavimai atrodo pertekliniai, tačiau tenka pastebėti, kad jie nebegąsdina gamintojų taip kaip ankščiau.
Maisto saugos ir kokybės sistemų diegimas, atsekamumas, didžiulis dėmesys žaliavų kokybei, pakuotėms, ekologijai ir kt. – šiandien tapusi įprasta gamybos kasdienybė.
Tai labai džiugina.