0

Krepšelis

” Olive Kitchen Restaurant vieta, kur grilio sezonas nesibaigia niekada. Įspūdį daro tai, jog grilio patiekalai kepami ant tikrų žarijų ir skaniai kvepia dūmu, nors pačiame restorane dūmų visiškai nesijaučia” – pastebėjo keliautojas, gurmanas ir virtuvės šefas Alfa Ivanauskas

Ačiū Alfai už puikų pastebėjimą.
Mūsų projektuotojų viena pagrindinių užduočių – absoliutaus komforto užtikrinimas tiek restorano svečiams, tiek virtuvės darbuotojams.

Kokybiško vėdinimo integravimas virtuvėje, higieniškos bei saugios patalpų apdailos parinkimas, darbo zonų suskirstymas, funkcionalios įrangos pritaikymas – tai tik kelios sudedamosios dalys, sudarančios komfortiškos virtuvės visumą.
Kokybė yra brangi, bet atsiperkanti investicija.

Atskiros liaupsės ir padėka Olive Kitchen Restaurant komandai. Aplodismentų vertas bendradarbiavimas bei sklandi komunikacija atliepia geriausius rezultatus.

Linkiu nesibaigiančio grilio patiekalų sezono!

Virtuvės projektuotoja Gabrielė Dučinskienė
Photo by matas Astrauskas

www.patogusverslas.lt
https://lnkd.in/d33THkEW

#projektavimas #technologinisprojektas #restoranuvirtuviuprojektavimas #horeca #virtuviuprojektavimas #VMVT #RVASVT #leidimai #licencijos