Komercinių virtuvių projektavimas yra absoliuti kūryba.
Per savo projektavimo patirtį nesu sukūrusi identiškos virtuvės.
Virtuvių kitoniškumą lemia tokie faktoriai, kaip meniu, patalpų galimybės, planuojamos žaliavos, gamybos ir aptarnavimo procesai, komandos sudėtis ar net individualūs virėjo elgsenos įpročiai.
O visą tai apjungia ergonomika, biudžetas bei įstatyminė bazė.
Kiekviena situacija reikalauja nuodugnaus įsigilinimo bei išsamios situacijos analizės. Todėl sąmoningai atsisakau “greitų” projektų. Projektų, kurių reikia “vakar”.
Manau, kiekvienas kūrėjas man pritars, jog geriausi rezultatai gimsta kokybiškame kūrimo laike.
Na, o kitokio rezultato juk nesinori.
Projektuotoja: Gabrielė Dučinskienė
Paskelbta: 2021 11 15
#virtuviuprojektavimas #technologinisprojektas #technologinisplanas #VMVT #RVASVT #virtuvesplanas #komercinevirtuve