0

Krepšelis

Dėl kavinių-restoranų skirtingo meniu, naudojamų žaliavų, gamybos specifikos, aptarnavimo apimčių ir kitų aspektų kiekvieną virtuvę projektuoju skirtingai.
Nemoku projektuoti šabloniškai. O ir nenoriu.

Mano, kaip projektuotojos tikslas – sukurti maksimalų komfortą, kiek tai leidžia patalpų situacija, turimas biudžetas ir įstatymais reguliuojami reikalavimai. Projektuoju virtuves, kuriose pati norėčiau dirbti.

Lankydama savo ilgamečius klientus, išklausinėju ten dirbančio personalo ar jiems sukurtomis sąlygomis patogu dirbti ir ką dar būtų galima patobulinti.

O tada tik lieka pasitelkti kūrybą, patirtį ir žinias na ir kibti į darbus.

Su nekantrumu ir naujovėmis – Vero Cafe ! ☕️

Bet apie tai šiek tiek vėliau 👌

#technologinisprojektas #technologinisplanas #kavine #restoranas #verocafe #restoranuvirtuviuprojektavimas #projektavimas #restoranuiranga #VMVT #patogusverslasrestoranuprojektavimaap